De Sales Adviseur

Referenties

Wat anderen over mij zeggen

Selecta Referentie
Peter Hoorn | Managing Director
Op het moment dat Khalid startte met zijn eigen onderneming De Sales Adviseur hebben we hem direct voor een periode van 9 maanden als verkoper en coach ingehuurd. Daarin bewees hij dat hij zich in de afgelopen jaren in het verkoop vak sterk heeft ontwikkeld, wat resulteerde in direct aantoonbare verkoopresultaten. Daarnaast toonde hij zich een goed voorbeeld en coach voor zijn collega’s. Het staat dus buiten kijf dat ik Khalid voor commerciële interim jobs en coaching van (jonge) verkopers van harte aanbeveel!
Fortune Coffee Zoetermeer Referentie
Max van der Burg | Accountmanager
Khalid was als het ware mijn leermeester en heeft mij vanaf het begin meegenomen door alle systemen en werkwijzen. Khalid weet waar hij het over heeft en kan zijn kennis goed overdragen. Verder heeft Khalid mij vooral geleerd structuur aan te brengen in mijn werk. Door zijn hulp weet ik nu beter structuur aan te brengen in gesprekken met potentiële klanten, heb ik een perfect geordende indeling in mijn computer, zijn mijn taken op tijd af en staan alle afspraken altijd netjes in mijn agenda.
Claasen Coatings Referentie
Lisette Claasen | Directeur
Wij hebben voor het merk Sharp gekozen omdat zij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wat voor ons tevens belangrijk is, is dat zij zich hard maken voor een betere en duurzamere wereld. Als Claasen Coatings streven we ernaar om zoveel als mogelijk dat onze keuzes duurzaam van aard zijn. Wij hebben het hele inkooptraject met Khalid als zeer prettig ervaren. Hij wist ons op de juiste wijze te informeren, is een professionele sparringspartner, denkt echt met je mee en is zeer betrokken geweest gedurende het gehele traject.
Selecta Referentie
Lennaert van Gaalen | Sales Manager
Khalid werkt volgens een uitgestippeld plan en is zelfsturend in de realisatie daarvan. Op een prettige manier en door goed door te vragen en te luisteren weet hij de behoefte van gesprekspartners helder te definiëren en zorgt hij voor een aanbod dat vaak ook de verwachtingen overtreft en echt waarde toevoegt. Daarnaast heeft hij een fascinatie voor het bijhouden van de gewonnen deals en omzet, iets wat voor mij in deze de echte winnaar typeert. Voor mij was het een genoegen om samen te werken, iets wat ik u ook zou gunnen!
Dennis Weerheim | Accountmanager
Khalid is een positief ingesteld persoon die het beste uit anderen haalt. Zelf heb ik dit mogen ervaren bij Fortune Coffee, waar hij mij heeft geholpen om de stap van de theorie (studie) naar de praktijk (werkvloer) te maken. Zo leerde Khalid mij hoe ik de beste structuur in mijn werk kon aanbrengen en hoe ik mijzelf het beste kan presenteren aan de klant en aan collega’s.
Fortune Coffee Referentie
Laurens Kaashoek | Eigenaar Rijnland-Zoetermeer
Ik heb Khalid leren kennen als een eerlijk, oprecht en gedreven persoon! Met passie is hij met het vak bezig en altijd beschikbaar om andere mensen te leren en de kneepjes van de sales aan te leren. Niet met gladde praatjes, maar juist door correct te zijn en mensen eerlijk te adviseren. Khalid wil altijd kunnen waarmaken wat hij beloofd en is hierdoor betrouwbaar. Naast deze mooie eigenschappen is Khalid een gezellige collega en een echte teamplayer. Zeer gestructureerd en oog voor detail. Kortom, aanbevolen dus!